Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Carmiggelt herleeft in de Smitshoek

Bergschenhoek - Wie herinnert zich Simon Carmiggelt niet? De man die zulke fantastische tragikomische verhalen kon schrijven? Hij bedacht geweldige personages en was geniaal in het beschrijven van alledaagse situaties. Minder bekend is, dat hij een belangrijk tekstschrijver was voor beroemde cabaretiers als Wim Kan en Wim Sonneveld. Het verhaal Croquetten bijvoorbeeld over de toneelmeester die komt informeren in verband met de buffetomzet, werd door Sonnevelds uitvoering legendarisch.

Op vrijdagavond 15 februari kan men van 20.00 tot 22.00 uur in Dienstencentrum Smitshoek te Bergschenhoek weer genieten van de sketches en liedjes die door Carmiggelt geschreven zijn. Pommodoro Theaterprodukties zal dan de tijden van vroeger laten herleven. Onlangs trad Pommodoro met veel succes op in Bergschenhoek voor een besloten vrijwilligersavond waarin Sonneveld weer tot leven gebracht werd. De enthousiaste reacties van het publiek heeft de Stichting Welzijn Senioren Lansingerland doen besluiten nu alle senioren van Lansingerland te laten genieten van een gelijksoortige muzikale voorstelling met dit keer Carmiggelt in de hoofdrol.

Kaarten
Gezien de verwachte grote belangstelling voor deze voorstelling en de beperkte capaciteit van de zaal, wordt geadviseerd tijdig kaarten in de voorverkoop te kopen op de inmiddels bekende adressen. Toegangskaarten kosten 4,- ( inclusief 1 gratis koffie of thee tijdens de pauze).
De kaarten zijn verkrijgbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur aan de bar van Dienstencentrum Smitshoek, Smitshoek 18a of van dinsdag t/m zaterdag bij Schoenmakerij Bik, Dorpsstraat 28 a, beide te Bergschenhoek.
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut