Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Kennismaken met TOGB Handbal

handbal
Na de eerste kennismaking met de handbalsport mochten
de vriendjes en vriendinnetjes een team vormen om enkele
wedstrijden te spelen met elkaar.


Berkel en Rodenrijs - Om zoveel mogelijk kinderen te laten kennismaken met TOGB Handbal organiseerde de vereniging vorige week een Open Dag (het uitgestelde Oliebollentoernooi) in sporthal Oostmeer op sportpark Het Hoge Land.

TOGB Handbal kent uitsluitend meisjes en dames als lid, maar toch kwamen er ook wat jongens kijken en meedoen met zowel de spelletjes als de paar partijtjes die als afsluiting werden gespeeld. "De kinderen die komen kijken zijn altijd erg enthousiast," aldus Petra Breugem-van den Bosch, zelf al vele jaren lid van de handbalvereniging en spelend in het eerste damesteam. "De Open Dag is met name gericht op vriendjes en vriendinnetjes van de jeugdleden. Nu aan het begin van het nieuwe jaar, maar eerder organiseerden we een dergelijke dag ook wel eens aan het begin van een nieuw seizoen."
De vereniging telt 35 jeugdleden in de leeftijd tussen de 6 en 11 jaar (C-D en E) en negen leden in het B-team (12-15 jaar). De 25 dames spelen in twee teams en daarnaast kent men nog een tiental recreanten.
"De club mag dus nog best wat groeien. Die groei heeft zich vorig seizoen reeds ingezet met een nieuw E-team bij de jeugd. Bovendien worden de andere teams wat groter, maar als zich weer wat leden melden kan er weer een nieuw team worden gevormd. Een brede basis bij de jeugd is goed, want dan kun je zowel een fanatiek als een recreatief spelend team opstellen in de competitie."
Voor meer informatie over de handbal kan men kijken op de site van TOGB: www.togb.nl .

Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut