Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. | Sport kort
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Volleybal

Spivo-Van der Breggen/Volley2B: 0-4 (d)
Berkel en Rodenrijs - Zaterdag speelde het eerste damesteam van Van der Breggen/Volley2B haar laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft. Er moest in Spijkenisse gespeeld worden tegen de nummer 4 en dus werd een lastige tegenstander verwacht. De meeste last kwam echter vanuit het eigen team met het ontbreken van de coach en een aantal vaste speelsters. Deze elementen stonden echter een klinkende overwinning niet in de weg. Er werd relatief eenvoudig met 4-0 gewonnen. De setstanden waren twee maal 25-23, 25-22 en 25-16. De komende week begint de het tweede en laatste gedeelte van de competitie. De doelstelling blijft promotie naar de promotieklasse en dus zal er op regelmatige basis met 4-0 gewonnen moeten worden.

Van der Breggen/ Volley2B-Fusion: 4-0
Lansingerland - In de eerste set begon Volley2B sterk, met het spelen van de eigen tempo werd Fusion al snel op achterstand gezet. Vooral de combinaties waren voor de mannen uit Rotterdam onhoudbaar. Hierdoor werd met gemak de eerste set binnengehaald 25-18.
De tweede set slopen er wat foutjes in het spel van de nummer twee van de competitie, maar Fusion heeft geen enkel moment daarvan kunnen profiteren. Van der Breggen/Volley2B bleek veel meer aanvallend vermogen in huis te hebben, zodat op de beslissende een bal hard op de grond werd geslagen. Ook deze set werd gewonnen 25-22. De derde set zakte het tempo een beetje weg. Met het inbrengen van jeugdspeler Rik van Dijk werd het tempo weer hersteld. De set werd dan ook binnengehaald met 25-20. De laatste set kwam Van der Breggen/Volley2B niet meer in de problemen; aan het begin konden de gasten nog mee komen, maar met het inbrengen van Ronald Havenaar was de tegenstand gebroken. De set werd vrij uitgespeeld en zo werd de winst veilig gesteld: 25-14.
Door het verlies van de koploper mag Volley2B zich nu koploper noemen met 4 punten voor op de nummer 2. De volgende wedstrijd is in Zwijndrecht tegen Switch.

Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut