Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. | Sport kort
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Korfbal

Weidevogels-Velocitas: 1 10-15
Bleiswijk - Weidevogels staat op de onderste plek in de competitie met slechts twee punten. Gelukkig is een aantal ploegen nog wel in het zicht, zodat er nog het één en ander rechtgezet kan worden. De onderste plek zou degradatie betekenen en dat wil Weidevogels voorkomen. De missie was dus duidelijk: er moest vandaag gewonnen worden.
Het team begon met Peter de Waard, Stefan Huisman, DirkJan van Dijk, Laurens Melchers, Josien Rozendaal, Mirjam de Waard-Verschoor, Mayke Bolle en Frederike Wilschut. Na enkele minuten scoorde Velocitas de 0-1. Minuten later bracht Josien de 1-1 op het bord. Daarna liet Velocitas zien wat zuiver schieten was. Bijna ieder schot was raak en Weidevogels kwam al snel op een 1-6 achterstand. Weidevogels liep gedurende de hele wedstrijd achter de feiten aan en scoren lukte moeizaam waardoor de ruststand 5 - 9 werd.
Na de rust eenzelfde beeld; Weidevogels dat achter de feiten aanliep en met veel schoten probeerde de marges te verkleinen. Helaas werd er te weinig gescoord. Marianne v. Beek kwam in het veld voor Frederike Wilschut. Dirkjan v Dijk werd vervangen door Chris Bos, Manouk de Vries verving Mayke Bolle en Stefan Huisman ruilde met Johan Kuipers. Het mocht echter niet baten.
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut