Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Berkel en Rodenrijs

Klaverjassen KBO
Berkel en Rodenrijs - De KBO organiseert in de maand februari weer twee klaverjasmiddagen, en wel op 14 en 28 februari. Beide middagen worden gehouden in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus en beginnen om 14.00 uur.

Klaverjassen CVV Berkel
Berkel en Rodenrijs – Wekelijks is er klaverjassen op de vrijdagavond in het clubhuis van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Aanvang 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom.

Nordic Walking KBO
Berkel en Rodenrijs - Het Nordic Walking is op de dinsdagmiddag en gaat bij goed weer gewoon door. Start om 14.00 uur bij de Pius X kerk in het Rodenrijs. Informatie: Jeanne Bloom, tel. 010-5115553.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’
Berkel en Rodenrijs – Op dinsdagmiddag 18 februari organiseert Activiteitenclub De Naeld een gezellige klaverjas- en rummikub/memorymiddag in gebouw De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: R. Huijnen, tel. 010 – 5117526.

Bronclub voorjaarsvakantie
Berkel en Rodenrijs - Op dinsdag 18 februari is er in De Bron, Rodenrijseweg 97, weer Bronclub voor kinderen 4 tot 12 jaar. Aanvang 10.00 uur. Vanaf 14.00 uur mogen ook ouders en grootouders komen en genieten van een leuke voorstelling. Wat is het echte verhaal van Noach en de ark? Waarom ging Noach met die dieren in dat grote schip? En wat betekent de regenboog bij de ark? Dat kom je te weten als je op 18 februari naar de Bronclub komt. Er is van alles te doen: zingen, knutselen, spelletjes, noem maar op. Ook is er genoeg te eten en te drinken. En 's middags is de kerk voor iedereen open. Dan komen Aad en Esther van het poppentheater 'Arcanta' met de voorstelling 'waar het om draait'. Het gaat ook over horen, zien, ruiken, proeven, voelen en... het zesde zintuig. Wat dat is, blijft nog even geheim.

KVG Ledenavond
Berkel en Rodenrijs - Op dinsdag 18 februari houdt de katholieke Vrouwengroep een ledenavond in gebouw De Ark, Oranjestraat 2, aanvang 20.00 uur. De avond start met de jaarvergadering. Het bestuur hoopt dat alle leden komen luisteren en meepraten over het wel en wee van de vereniging.
Na de ledenvergadering wordt bingo gespeeld. Er zijn weer leuke prijzen te winnen.

Marriage Course in Wijnstokgemeente
Berkel en Rodenrijs - Vanaf 26 februari wordt in de Wijnstokgemeente in zeven avonden de Marriage Course gegeven, een cursus bedoeld voor iedereen die getrouwd is, ook als je ervan overtuigd bent dat alles (?) goed gaat.
Het is een leuke, leerzame en praktische cursus. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: de kunst van het communiceren, conflicten oplossen en goede seks. Een avond duurt van 19.30 tot 21.45 uur en start met een maaltijd. Daarna worden korte inleidingen afgewisseld met oefeningen (gesprekken) die men met zijn tweeŽn doet. De cursus is alleen al de moeite waard, omdat het de gelegenheid geeft zeven avonden ongestoord met zijn tweeŽn te praten, het is een avondje uit. Informatie/aanmelding: www.wijnstokgemeente.nl, e-mail marriagecourse@wijnstokgemeente.nl of bel Kees en Mariska van Muiswinkel, 010-5118451.

Viscursus voor de jeugd
Berkel en Rodenrijs – Hengelsportvereniging De Ruischvoorn organiseert ook in 2014 weer een viscursus voor de jeugd vanaf 9 jaar. De cursus voor jongens en meisjes – die wordt gegeven in speeltuin De Kievit - bestaat uit drie theoriemiddagen (7-14-21 mei) en drie praktijkmiddagen (28 mei, 4-11 juni); allemaal op woensdagmiddag. Op vrijdag 14 juni volgt ’s avonds het diplomavissen. Het cursusgeld bedraagt acht euro. Aanmelden kan bij W.P.
van Look, tel. 010 5218470 of e-mail willo@live.nl.
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut