Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Sla uw slag bij de bibliotheek

Lansingerland - Onder dit motto brengt de bibliotheek zich onder de aandacht. De bibliotheek vergroot iemands wereld. Dat ontdekken kinderen ook al bij elk bibliotheekbezoek. Er is een prachtig aanbod. Natuurlijk is de vakantie hét moment om eens lekker van een roman of een spannend boek te genieten. Daarom is er een speciale actie als men lid wordt. In de bibliotheek kunnen naast boeken ook tijdschriften en films worden geleend.
En met de bibliotheekpas heeft iedereen toegang tot verschillende online databanken. Zo zijn bijvoorbeeld alle onderzoektests van de Consumentenbond te bekijken.
Natuurlijk kan men online iets zoeken en reserveren op: www.3b- bibliotheek.nl en www.bibliotheekpijnackernootdorp.nl . Dan ligt het klaar bij een volgend bezoek. Ook voor verlengen hoeft men niet meer langs te komen. Dit kan online (gratis) of telefonisch (¤ 1,- per kaart).
Een basisabonnement kost ¤ 35,- per jaar. Wie nu een abonnement neemt, krijgt de eerste drie maanden gratis (t.w.v. ¤ 8,75). De actie geldt tot 1 september en kan niet in combinatie met andere kortingen.
Met het vakantieabonnement kan men twee maanden lenen in de vijf vestigingen van Bibliotheek Oostland in Lansingerland, Pijnacker en Nootdorp. Men betaalt dan ¤ 5,- (wel met een borg van ¤ 25,-).
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut