Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Regio

Zomeravondwandelingen Koornmolengat
Zevenhuizen/Bleiswijk – Tot en met vrijdag 4 september worden elke vrijdagavond door en om het Koornmolengat zomeravondwandelingen georganiseerd door en met gidsen van Natuur- en Vogelwacht Rotta. Start: 19.00 uur vanaf informatiebord bij de boogbrug over de Hennipsloot tussen de camping en restaurant De Roerdomp te Zevenhuizen. Duur 1,5 ŗ 2 uur.
Informatie: Aad Deurloo, tel. 5214291 of 06 – 41043562.

Humanitas Thuisadministratie
Lansingerland - Het Humanitasproject Thuisadministratie Lansingerland is bedoeld voor inwoners van de gemeente Lansingerland, die moeite hebben met het organiseren van hun administratie en hierbij duidelijk behoefte hebben aan een steuntje in de rug. De cliŽnten worden hierbij gedurende een periode van maximaal ťťn jaar door een vrijwilliger ondersteund en geadviseerd om hun administratie weer op orde te brengen en te houden. Aan het project Thuisadministratie zijn geen kosten verbonden. Het enige wat zij van een cliŽnt vragen is motivatie en inzet. GeÔnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de projectcoŲrdinator: Richard de Ridder, tel. 06 - 20 26 52 82 (werkdagen: maandag/dinsdag/donderdagmiddag) .

Ouderenadviseur Lansingerland
Lansingerland - Voor alle vragen betreffende Wonen, Zorg, Welzijn en FinanciŽn kunnen mensen van 55 jaar en ouder contact opnemen met de ouderenadviseurs. Diana van IJzendoorn-Kuling, Heleen Holleman en Liesbeth Kraaijenga zijn werkzaam voor de Stichting Welzijn Senioren Lansingerland (SWSL). Bereikbaarheid: Smitshoek 18a, 2661 CK Bergschenhoek, tel. 010- 5214428.
Spreekuur Meerzicht: maandag 14.30 tot 15.30 uur; Spreekuur De Smitshoek: dinsdag 10.30-11.30 uur; Spreekuur De Leeuwerik: woensdag 10.30-11.30 uur.

Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Lansingerland
Lansingerland - De Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Lansingerland is een platform voor belangenbehartiging voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychiatrische beperking of voor chronisch zieken. Bij vragen of belangrijke mededelingen kan men bellen naar 010 – 521 64 65.
Indien de telefoon niet wordt opgenomen, kan een boodschap worden ingesproken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Speeltuin Levenlust
Overschie – Op nog geen tien minuten rijden vanaf Lansingerland ligt de volledig nieuw ontworpen speeltuin Levenslust in Overschie. Voor de allerkleinsten is er een uitgebreide speelplek direct gelegen aan het zonnige terras, daarnaast is er een gigantisch speelfort met snelle glijbanen, een kabelbaan, evenwichtsparcours, piratenschip, schommels, wippen, carrousels en nog veel meer. De speeltuin, geleverd en ontworpen door Eibe Benelux uit Zoetermeer, heeft naast veel speelwaarde door het toepassen van heuvels, kronkelpaden, hagen en de vele bankjes een rustieke en groene uitstraling. Terwijl de kinderen de wereld van het spelen ontdekken, kunnen de ouders onder genot van een drankje of een ijsje op het terras ongestoord genieten. Informatie: www.bsvlevenslust.nl en www.eibe.nl .

Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut