Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Billboards langs de N209 voor KWF Kankerbestrijding

Foto
Met een billboard langs de N209 vestigt het Pre Ridersteam
van Bleiswijk de aandacht op de Pre Ride for the Roses. De kosten
van het billboard worden gesponsord door JDH Promotie en Organisatie,
zodat de totaalopbrengst van het doek via de Pre Ride for the Roses
geheel ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding.


Bleiswijk - Het Pre Riders team van FloraHolland Bleiswijk timmert aan de weg met billboards langs de N209. Met deze billboards trekt het team in de maanden juli en augustus de aandacht van passanten voor de Pre Ride for the Roses, een actie die wordt geÔnitieerd vanuit de sierteeltsector. Op de billboards konden bedrijven hun logo plaatsen. De opbrengst van de vermelde logo’s komt via de Pre Ride geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Het billboard bracht in totaal § 8450 op.

Inzamelingsacties
Om geld in te zamelen organiseert het Pre Ridersteam van Bleiswijk diverse acties. Aad van den Enden, vestigingsmanager FloraHolland Bleiswijk en deelnemer aan de Pre Ride: “Naast shirtsponsoring en sponsoring op ons doek langs de weg, is begin juli ook een trailer van transportbedrijf De Winter Logistics onthuld. Deze trailer zetten wij in voor promotie van het Oostland als greenportregio en voor de geldinzameling van de Pre Ride. De Oostland truck zal een jaar lang door de diverse greenportregio’s rijden en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun logo in de glastuinbouwgebieden onder de aandacht te brengen.” In totaal heeft het Pre Ridersteam van Bleiswijk al een bedrag van § 24.296,50 bijeengebracht voor het goede doel.

Pre Ride
Zaterdag 29 augustus fietst de Nederlandse sierteeltsector voor de achtste keer de Pre Ride for the Roses. Deze tocht vindt traditioneel een dag voor de officiŽle Ride for the Roses plaats. Vanuit zeven Nederlandse sierteeltgebieden (rondom de vestigingen van FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Venlo, Bleiswijk, Eelde en Bemmel) rijden de sierteeltrenners naar Bemmel (Lingewaard), de startplaats van de Ride for the Roses 2009. Doel van de tocht is geld in te zamelen voor het KWF. Dit jaar wordt het geld besteed aan onderzoek door het Medisch Centrum Radboud in Nijmegen naar de opsporing en behandeling van prostaatkanker. Meer informatie over de Ride for the Roses en KWF Kankerbestrijding is te vinden op www.ridefortheroses.nl.
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut