Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Rotonde gaat de zomer in

Foto
The Bohemes in Berkel Centrum; spelen voor iedereen
met een knipoog naar Rotonde.


Berkel en Rodenrijs – De laatste avond voor het zomerreces stond bij Rotonde helemaal in het teken van zon en zee. Vier kuub zand, een zwembad en rond de 140 gasten - al of niet in zomerse outfit gestoken - waren present tijdens de zomerse zaterdagavond. Mede debet aan de juiste sfeer waren de leden van de band The Bohemes die lieten horen over een breed repertoire te beschikken.

Trees Borkus-Henskens

Zaterdagmiddag konden de bezoekers van het centrum van Berkel en Rodenrijs al kennis maken met de muzikale klanken van de band. De jongeren – gitarist Leon Huisman, drummer Fabian Dophemont, bassist Edwin Oranje en hun manager GabriŽl Huisman - liepen enkele uren door Berkel Centrum, maakten muziek en deelden flyers uit.
“Een nieuwe en eigentijdse manier om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het vernieuwde Rotonde,” aldus medebestuurslid Edwin. “Nog steeds merken we dat niet iedereen in Lansingerland weet dat Rotonde er is voor iedereen. Dat we wekelijks op zowel de woensdag- als de vrijdagavond open zijn en natuurlijk op de zaterdagavond (vaak met het optreden van een band).” Het initiatief werd leuk ontvangen; veel mensen reageerden spontaan op de muziek. “Een positieve bijdrage van Rotonde,” aldus Edwin, die er bij vertelt dat er een filmpje is gemaakt van het optreden in het dorp dat binnenkort op de site van Rotonde te bekijken is, www.rotonde.net .

Zonnebrillen
Heel wat gasten gaven gehoor aan de uitnodiging ’s avonds met een zonnebril op naar het feest te komen in Rotonde op Het Hoge Land. “Maar we zagen ook veel zomerse tenues en zelfs hier en daar een gast die met een ijsje arriveerde. Het werd een heel leuk feest dat tot in de kleine uurtjes duurde en waar iedereen zichtbaar lol in had.” De vrijwilligers gaan de komende weken aan de slag om onderhoud te plegen aan het gebouw.
Op zaterdag 29 augustus gaan de deuren weer open met het optreden van een coverband. “We willen een muziekpodium zijn voor iedereen. De entree is gratis, met uitzondering van de avonden dat er een band optreedt.”
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut