Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

RunMedical is meer dan alleen kilometers maken

Bergschenhoek - RunMedical bestaat sinds 2005 en is van een gezellig bedrijfsuitje van het Diagnostisch Centrum Amsterdam uitgegroeid tot een professionele organisatie. Op zes plaatsen in het land worden wekelijks gratis loopclinics gehouden onder begeleiding van professionele trainers. Het unieke van deze clinics is dat iedereen mee mag doen: naast het personeel en relaties van het Diagnostisch Centrum doet ook de ‘gewone sporter’ mee die interesse heeft voor hardlopen.
RunMedical is meer dan alleen maar kilometers maken. Het is een gezonde en gezellige manier om sportieve grenzen te verleggen. Whendy Terpstra: “Wij doen veel aan loopscholing en oefeningen. De deelnemers krijgen ook informatie over voeding en drinken. Met behulp van trainingschema’s werken we naar verschillende wedstrijden toe, zoals de Dam tot Dam loop, Ladies Run Rotterdam of de Leiden Marathon.” Whendy benadrukt dat iedereen mee kan doen. ”Of je nu voor een marathon traint of loopt om gewoon lekker te bewegen, de trainingen zijn voor iedereen geschikt. De deelnemers van RunMedical vormen een hechte club; onze lopers gaan samen naar diverse loopwedstrijden met als jaarlijkse hoogtepunt de buitenlandse loop. Dit jaar gaan wij naar Athene,” vertelt Terpstra.

Bergschenhoek
Bergschenhoek is een van de locaties waar de loopclinics wordt gegeven onder leiding van trainer René van Dijke.
Elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur met als startpunt het Ski & Skate Centrum aan de Rottebandreef in het recreatiegebied Rottemeren.
Voor meer informatie over RunMedical: www.runmedical.nl of neem contact op met Whendy Terpstra: 070 – 330 12 06.

Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut