Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Tine's Hobby Techniek biedt alles op het gebied van borduren


Tine Bolk in haar nieuwe winkel.

Berkel en Rodenrijs - Het overkomt u ook wel eens: u gaat ergens op bezoek en daar hangt een prachtig schilderij waar u helemaal ‘weg’ van bent. Blijkt het een geborduurd werk te zijn, dat even mooi is als een goed schilderij. Waar kan ik dan terecht voor alles op het gebied van borduren, vraagt u zich af? Bijvoorbeeld bij Tine’s Hobby Techniek, dat op donderdag 16 juli een winkeltje opent aan de Berkelse Poort 67.
John Hofman

Zoals vaak het geval is komt een en ander ook voort uit de hobby van Tine Bolk zelf. Borduren deed ze altijd al graag. Omdat de meeste winkels waar nog een borduurpakket was te krijgen, zijn verdwenen, leek het haar wel iets een eigen winkeltje te starten. Naast het bedrijf dat zij en haar man reeds hebben, Koobol Techniek bv, was nog een ruimte vrij. Vakman als haar echtgenoot is, heeft hij deze ruimte omgetoverd tot een heel gezellig winkeltje, waar u alles vindt op borduurgebied. Er is een enorme keuze in borduurpakketten van diverse merken, zowel voor tafelkleden als kussens, maar vooral de mooie borduurwerken die, zoals gezegd, gelijk een schilderij zijn zoals het klassieke stilleven, een landschap of een paar kinderen. Toegegeven, het borduren blijft een ‘geduldwerkje’ maar het resultaat is er dan ook naar.
Wie borduren er nog steeds? Tine: “Dat zijn toch hoofdzakelijk de ‘wat’ oudere mensen. Zeg maar vanaf ongeveer 40 jaar. De jeugd zal dit niet zo snel oppakken. Die zit liever achter de computer.” Maar voor degenen die het nog steeds doen of er aan willen beginnen biedt Tine’s Hobby Techniek alles. Van een schaartje of naalden tot een mooie doos om de spullen in op te bergen. Borduren wordt nog steeds veel gedaan bij geboortes. Dan wordt er iets geborduurd als mooie herinnering aan de geboortedag of heel gewild ook de Nijntje Pluis en Ot en Sien borduurwerkjes. Niet alleen vrouwen borduren, Tine heeft ook enkele mannen als klant!
Vanaf de dag van opening geeft zij drie dagen (16, 17 en 18 juli) 10 procent korting op alle artikelen. Er is keuze uit een paar duizend borduurpakketten. Tine’s Hobby Techniek is te vinden aan de Berkelse Poort, schuin achter het Tank Easy/Wash Easy station. U herkent het aan de blauwe vlaggen met witte letters voor de ingang.


1 reactie:

Hallo,ik heb juist een mail verstuurd ik hoop dat ik goed zit,want ik vind u niet meer op kapaza is gans vernieuwd alvast proficiat met uw winkel.Groetjes jose
door: marie-jose (contact) - Week: 23 | Monday 07 June 2010 - 15:19


Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut