Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Helicon viert volgend jaar het 100-jarig bestaan


Het comité ‘100 jaar Helicon’ bestaat uit (v.l.n.r.) Mark, Saskia, Jenny, Francis en Richard.

Berkel en Rodenrijs - In 2010 bestaat muziekvereniging Helicon maar liefst 100 jaar! Daarom is een enthousiast comité aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat 2010 een geweldig verenigingsjaar wordt.

Het comité is veel leuke ideeën aan het uitwerken. Om te beginnen wordt er gewerkt aan een boek over 100 jaar muziekvereniginggeschiedenis. Het is de bedoeling dit boek begin 2010 uit te brengen. Vervolgens staat er op 6 maart 2010 een play-in gepland met aansluitend een gezellige reünieavond voor alle leden en oud-leden van Helicon.

Oproep
Alle mensen die ooit lid zijn geweest van bijvoorbeeld de drumband, de hoornblazers, de majorettes, de minirettes, de twirlteams, het leerlingenorkest, het harmonieorkest, het voormalige fanfarekorps, of op een andere manier actief zijn geweest voor de muziekvereniging worden opgeroepen zich te melden bij Helicon. Geef je naam en adres op. En heb je een goed verhaal of duidelijke foto’s die leuk kunnen zijn voor het boek, laat dat dan weten. Je kunt je melden via mailadres: 100jaar@helicontact.nl of per post aan Francis van Marrewijk, Wollebrand 6, 2642 JG Pijnacker. Er is ook een speciale website voor het 100-jarig bestaan waar je een kijkje kunt nemen: www.helicontact.nl/100jaar, daar kun je je melden via een contactformulier. Het zou toch leuk zijn als zoveel mogelijk leden en oud-leden erbij kunnen zijn op zaterdag 6 maart 2010!
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut