Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Zwembad De Windas open vanaf maandag 20 juli


Ook Jip, de mascotte van Sportfondsen Lansingerland, heet u en jullie van harte welkom in zwembad De Windas.

Bergschenhoek - Het is zover, een historisch moment is aangebroken: zwembad De Windas gaat open op maandag 20 juli om 10.00 uur, zo laat Vera van Welzenis, manager van het zwembad weten.
Het team van de Windas heeft ontzettend hard gewerkt om alles in orde te maken, zodat het zwembad op tijd geopend zou kunnen worden. “Wij zijn erg trots op het nieuwe zwembad en wij hopen dat u net zo enthousiast zult zijn.”
Het buitenbad is vanaf 20 juli geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur; dinsdag en donderdag van 07.00 tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
In het binnenbad starten volgende week alle uren voor banen zwemmen en recreatief zwemmen. Voor de exacte dagen en tijden kan men kijken op de website www.windas.nl onder de knop “openstellingrooster”.
“Bij de opening van een nieuw gebouw zijn er altijd nog wat kinderziektes waar we tegenaan zullen lopen. Wij vragen hiervoor begrip. Om zo snel mogelijk alles prima in orde te krijgen, liggen er bij de receptie formulieren klaar waarop u uw aandachtspunten over het zwembad kwijt kunt. Wij stellen uw op- en of aanmerkingen bijzonder op prijs”, aldus Vera van Welzenis.
Om de medewerkers gelegenheid te bieden te wennen aan het nieuwe zwembad, is besloten de eerste week geen nieuwe inschrijvingen voor zwemlessen of doelgroepen aan te nemen. Vanaf maandag 27 juli kan men hiervoor terecht. De inschrijfformulieren zijn vanaf de site te downloaden.
De zwemlessen zullen gedeeltelijk starten in de eerste week van augustus, het hele programma zal pas starten direct na de schoolvakanties. De oproepen voor de zwemlessen zullen tijdig worden verstuurd. Omdat nog niet iedereen de beschikking heeft over een e-mail adres, zullen de oproepen voorlopig per post worden verstuurd. Indien men in verband met de vakantie niet kan reageren, zal een plaatsje in de lessen worden vrij gehouden. Wel wordt gevraagd direct na uw vakantie contact met het zwembad op te nemen, indien u een oproep heeft ontvangen.
Informatie: www.dewindas.nl .

Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut