Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Duinwaterbedrijf Zuid-Holland wordt Dunea

Lansingerland – Het Duinwaterbedrijf Zuid-Holland krijgt niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuw uiterlijk. Samen zorgen ze voor een frisse uitstraling die beter past bij wat Dunea is: een modern bedrijf met oog voor klant en kwaliteit.

Dunea wil krachtig uitdragen dat haar twee taken – natuurbeheer en de productie en levering van drinkwater – onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Directeur Piet Jonker van Dunea: “De oude naam paste niet meer bij de moderne organisatie die we zijn: een organisatie met een duidelijke visie op drinkwater en natuurbeheer. Ook merkten we dat de oude naam nogal eens voor verwarring bij het publiek zorgde.
Waterbedrijf Zuid-Holland, DZH, Hoogheemraadschap, Duinwaterleiding en DWZ zijn enkele van de namen waarmee we werden aangesproken. Daar wilden we vanaf. Bovendien willen we beter duidelijk maken dat we niet alleen bij 1,2 miljoen mensen drinkwater leveren, maar dat we ook jaarlijks 1 miljoen recreanten ontvangen in de duinen die wij beheren. We doen in duin en water, zeg maar.” De naam Dunea is niet zomaar gekozen. ‘Dun’ is afgeleid van het Engelse/Franse woord dunes. ‘Ea’ staat voor water (l’eau). Als logo is gekozen voor een kikker met het onderschrift “duin & water”. De kikker staat symbool voor een schone en gezonde omgeving. Het dier is vormgegeven als een duinlandschap (geel) en een infiltratieplas (blauw). Het geeft de natuurlijke en onlosmakelijke verbinding tussen duinen en water weer.

Cadeautje
Voor klanten van Dunea verandert er verder niets, anders dan dat de correspondentie voortaan van Dunea afkomstig zal zijn. Verder treft men vanaf 1 juli steeds vaker de nieuwe naam en het logo aan op zaken als de gebouwen, auto’s en website. De klanten worden deze dagen per brief op de hoogte gebracht van de naamswijziging. Om dit te vieren, geeft Dunea op vertoon van die brief de nieuwe Recreatiekaart Meijendel cadeau aan haar klanten.

Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut