Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Grote drukte bij Midsummernight Shopping

Foto
Lekker swingen met The Lengendairs Brassband.

Berkel en Rodenrijs - Lekker kuieren door Berkel Centrum, even de aanbiedingen bekijken en dan… shoppen. Dat zagen we tijdens de Midsummernight Shopping, zaterdag 27 juni in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs. Hier en daar stonden de mensen in de rij en dat was leuk voor de middenstand want die had dit gezellige avondfeest georganiseerd.

John Hofman

Nu moet wel gezegd worden dat The Legendairs Brassband er al snel de stemming in bracht. Ze kregen een verdiende belangstelling, want het swingde de pan uit en zeker met een aantal heupwiegende dames voorop! Een herhaald applaus was hun beloning. Dat gold ook voor de kleine trommelaar die achter de brassband meeliep, onder het toeziend oog van zijn ouders.
Het werd steeds gezelliger en drukker. Daar was het mooie weer mede debet aan, want beter had het niet gekund. Er werden ook tatoeages op de armen van de kids gezet. Dat waren gelukkig maar plakplaatjes want voor de echte tatoes zijn ze nog veel te jong. Zo’n beslissing moeten ze maar bewust nemen als ze wat ouder zijn. Geheel bij de Brassband behorend stond er een wagentje waar schaafijs (met limonade) werd verkocht en een enkele winkel had zelfs het buitenmeubilair neergezet zodat men dit kon uitproberen. De ijswinkel deed goede zaken. Van ijs eten krijg je dorst, dus kom je er steeds weer terug. Lekker is het zeker, dat wel. Een zeer geslaagde shoppingavond waarmee Berkel Centrum weer eens in de spotlights stond.
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut