Archief - Nieuwsblad De Heraut

Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65

Zomeracademie van start


Na de lezing en de lunch vertrok een groep belangstellenden naar de r.k. kerk aan de Noordeindseweg om daar uitleg te krijgen over bouw en geschiedenis.

Lansingerland – In alle drie de dorpen van Lansingerland ging maandagochtend 20 juli de zomeracademie van start met tal van activiteiten voor de senioren. Vooraf had men zich kunnen aanmelden voor een activiteit die uit twee dagen bestond; een deel deze week en een deel in de volgende week.
(meer)

Jongerenwerk van start met eerste activiteiten


Zaterdag was de beautydag uitsluitend toegankelijk voor meiden.

Lansingerland – Vorige week ging het Jongerenwerk van Lansingerland van start met de eerste activiteiten. De eerste dag vertrok een groep van twintig jongeren samen met enkele jongerenwerkers al fietsend richting Delft om daar deel te nemen aan paintball. Maar er kon in die week ook gevoetbald worden en voor meiden was er een Beautydag.
(meer)

Lions Berkel en Rodenrijs overhandigen cheque Zomeracademie


Het ouderenwerk in Lansingerland werd verblijf met een gulle cheque van de Lions Berkel en Rodenrijs.

Lansingerland – Onlangs heeft Lions Berkel en Rodenrijs een cheque van ¤ 2.000 overhandigd aan Stichting Welzijn Senioren Lansingerland als bijdrage aan de organisatie van de Zomeracademie eind juli. Een groot aantal Lions zal bovendien voor persoonlijk vervoer zorgen van de deelnemers aan de Zomeracademie naar de diverse bijeenkomsten.
(meer)

Bestuurders weer in de schoolbanken


Vertegenwoordigers van onderwijs en bedrijfsleven gingen met elkaar de schoolbanken in voor verder overleg.

Berkel en Rodenrijs - Tijdens een door de SOB (Samenwerking Onderwijs en Bedrijfsleven) georganiseerd platform in het gebouw van Melanchthon Berkenroden aan de Oudelandselaan schoven de bestuursleden en enkele gasten allemaal weer ‘als vanouds’ in de schoolbanken om te luisteren naar de presentatie van teamcoördinator Erik van Ruijven die vertelde over de manier van werken op de school.
(meer)

Oude poort Sint Franciscus nu op voorterrein

Foto
De poort heeft een nieuwe stek gekregen en dat werd
feestelijk gevierd.


Rotterdam - De wat oudere Berkelaren onder u kunnen het zich nog wel herinneren: om het oude Sint Franciscus Gasthuis aan de Schiekade binnen te komen, moest je onder een poort door. (meer)

Prachtige show Atalanta voor donateurs en bekenden

Foto
De show zag er wervelend uit.

Berkel en Rodenrijs - Voor zover u het nog niet wist: het majorettenkorps & twirlgroep Atalanta bestaat 25 jaar. Dat heeft ze eind vorig jaar al gevierd met en voor de leden, maar de groep wilde ook iets terugdoen voor al die trouwe donateurs, ouders en kennissen. (meer)

Theo Oversluizen zet zich voor de volle 100 procent in voor speeltuin de Kievit

Foto
Theo en Astrid, op een voor hen vertrouwd plekje in
Berkel: speeltuin de Kievit.


Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 4 juli waren Theo Oversluizen en zijn echtgenote Astrid 25 jaar getrouwd. Die zijn er wel meer zult u zeggen, maar van die 25 jaar is Theo al weer ruim 10 jaar vrijwilliger bij speeltuin de Kievit. (meer)

Hans Kindt een halve eeuw oud

Foto
Hans Kindt vierde zijn 50ste verjaardag.

Berkel en Rodenrijs - “Ik zal je nog wel eens terugpakken”, horen we wel eens uit iemands mond. Dat moet de echtgenote van Hans Kindt uit Berkel ook hebben gedacht, toen ze de Heraut om aandacht vroeg voor de 50ste verjaardag van haar man. (meer)

Subliem concert Nationaal Jeugd Jazz Orkest

Foto
Er is volop jazztalent in Nederland.

Berkel en Rodenrijs - Met het naar Berkel en Rodenrijs halen van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest heeft muziekschool Het Polderhuis in de roos geschoten. (meer)
Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut