Archief - Nieuwsblad De Heraut

Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag:
BVCB – SVC’08
14.30 uur
Forum Sport – Soccer Boys

Zondag:
TOGB –SJC
14.00 uur
Altior – Soccer Boys

Voetbal

TOGB moet zondag nog aan de bak
Hellevoetsluis – Tegen Nieuwenhoorn heeft TOGB zich nog niet veilig weten te spelen. De Berkelse formatie van trainer Danny Molendijk begon scherp aan de wedstrijd, kreeg kansen maar zag de thuisclub tegen de verhouding in scoren. De tweede helft een minder TOGB dat met de 1-0 nederlaag thuisclub Nieuwenhoorn het kampioenschap zag pakken in de eerste klasse van West 2.
TOGB moest het deze wedstrijd stellen zonder Jan van der Lugt en Roy Schenk, beiden geschorst. Vooral in de eerste vijfenveertig minuten was TOGB de kampioenskandidaat de baas en mocht zich beroepen op de betere kansen van zowel Ruben Steen en Bas Mourits. Steen was vooral deze wedstrijd een bruikbaar aanspeelpunt na zijn blessure. Tegen de verhouding in nam Nieuwenhoorn toch de leiding waardoor TOGB de tweede helft met een meer aanvallende opstelling de strijd aanging.
Trainer Molendijk bracht extra aanvallers als Dennis de Wekker, Ruud Vermeulen en Tim van der Vorm binnen de lijnen. Echter het voetbalniveau van de eerste helft was toen ver te zoeken want doelrijpe kansen waren er niet veel voor de Berkelse ploeg.
Met aanstaande zondag de thuiswedstrijd tegen het Noordwijkse SJC voor de boeg is winst eigenlijk de enige remedie om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen. HVV heeft een punt achterstand op TOGB en drie winstpunten voor de Berkelse ploeg zou hen onbereikbaar maken voor de Haagse formatie.
TOGB kan zondag zonder schorsingen aan eigenlijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen beginnen.


WDS-CVV Berkel: 1-0
Berkel en Rodenrijs - CVV Berkel kon zaterdag nog een laatste strohalm grijpen in de race voor promotie naar de 2e klasse. Vooraf was de stand totaal onduidelijk, aangezien Schiebroek ’94 een dreigende uitsluiting nog steeds niet definitief bevestigd heeft gezien. Hierdoor zijn alle ploegen uit de 3e klasse B in verwarring. Na afgelopen zaterdag, waar WDS de gelukkigste ploeg van de middag bleek, durfde de thuisploeg dan ook niet al te hard te juichen. CVV Berkel speelde voor een ticket tot de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Hiervoor moest de brigade van trainer René Wolterman drie punten pakken tegen WDS en was Berkel afhankelijk van de resultaten op de andere velden. Of de spanning nu de boosdoener was of het erbarmelijke veld in Driebruggen, daarover kan discussie ontstaan, maar het veldspel van beide ploegen was niet best. Feitelijk gebeurde er niets in de eerste rondgang. Beide keepers genoten van het zonnetje en de overige acteurs hadden een offday. Enig lichtpuntje was de prachtige redding van Berkel-keeper Sander van der Velden op de beste man van WDS, Lourens Uiterwijk. Deze uitstekende spits, goed voor meer dan de helft van alle WDS- goals dit seizoen, werd echter zeer scherp en uitstekend gedekt door Jordy Hoogerbrugge. In de tweede helft was het veldspel al niet beter. Na ongeveer een uur spelen ontglipte WDS-spits Uiterwijk aan de straffe dekking van Hoogerbrugge en dat was genoeg voor wat later bleek de enige goal van de middag. CVV Berkel zette nu wel iets aan en dwong iets meer kansen af. Eerst werd een uitstekende voorzet van Rick van der Deen door Harmen Nelisse in de armen van de WDS-keeper gekopt. Een paar minuten later werd spits Pieter van der Breggen in de rug gelopen binnen de beruchte lijnen. Een strafschop voor CVV Berkel; aanvoerder Van der Breggen nam zijn verantwoordelijkheid door achter de bal te gaan staan. Helaas werd zijn inzet gestopt, waarmee het geloof in een goede afloop voor de geel-blauwen ook wegvloeide. CVV Berkel is dit seizoen net te kort gekomen, maar kan terug zien op een verdienstelijke rentree in de 3eklasse na een jaar afwezigheid.

Turnen

Turnsters Doto naar halve finale NK
Bergschenhoek - Doto werd zaterdag 10 april door 13 turnsters vertegenwoordigd tijdens de eerste van drie landelijke kwartfinales 2e divisie in sporthal De Enk te Rotterdam. Eva Bleeksma, Fenne Malaihollo (instap nivo 8), Sylvana Breugem, Floor Pruisken en Marieke Mulder (pupil 1 nivo 7) traden in de 1e ronde aan. Eva en Fenne draaiden een redelijke wedstrijd, met als beste toestel van Eva 11.450 op brug en voor Fenne 11.700 op balk. Eva werd 25e en Fenne 27e, beiden gingen net niet door.
Sylvana en Floor turnden een goede wedstrijd met als hoogste score een vijfde plaats op brug voor Sylvana met 13.266 en een zesde plaats voor Floor op vloer met 13.200. Zowel Sylvana als Floor met een knappe zevende en tiende plaats, wisten zich te kwalificeren. Marieke had helaas haar dag niet en had te veel missers om de halve finale te halen.
In de 2e ronde lieten Rebecca Smaal, Jonna Hulshof (pupil 2 nivo 6), Lisanne Giebel en Valerie van Dam (jeugd nivo 5) van zich horen. Rebecca had een misser op brug en balk, maar haalde een vijfde plaats op vloer met 13.666. Jonna had weer haar bekende misser op vloer, maar maakte dit met een keurige zevende plaats op sprong 13.675 goed. Zowel Rebecca, 22e, als Jonna 17e behaalden hiermee de halve finale. Valerie draaide een goede wedstrijd met als beste resultaat een zesde plaats op sprong met 12.000 en bleef eindelijk eens op de balk. Lisanne draaide een stabiele wedstrijd met als beste resultaat een 16e plaats op balk met 10.100. Valerie werd knap 9e en Lisanne 21e. Dus ook beiden door.
De 3e ronde werd ingevuld door Anne de Jong, Gaby Kunst (junior nivo 4), Amanda Tettero en Jessica Boer (senior nivo 3). Bij Anne ging het allemaal redelijk met als beste score een achtste plaats op vloer 11.833. Gaby begon goed met sprong, maar had een te grote misser op brug. Ondanks haar fantastische eerste plaats op balk met 12.133 waarmee zij de wedstrijd goed herpakte, was het net niet voldoende om de halve finale te halen. Anne werd 20e, Gaby 25e. Amanda draaide eveneens een stabiele wedstrijd en behaalde een knappe tweede plaats op sprong 13.600 en vloer 12.800. Jessica had last van een voetblessure, maar liet zich hier door niet uit het veld slaan. Zij behaalde als beste prestatie een achtste plaats op balk met 10.866. Met een knappe vierde en elfde plaats zijn ook deze beide dames door naar de halve finale.

Biljarten

Uitslagen competitie
Raedthuys-Sportvrienden 5-4
Raedthuys-Carambole 3 3-6
Carambole 1-Ackerfietje 2 2-7
Watertoren 1-Raedthuys 9-0
Ackerfietje 1-Egelantier 1 3-6
Raedthuys-Carambole 1 0-9

Duivensport

Uitslagen P.V. De Vrijheid
Bergschenhoek - In totaal werden zaterdag 24 april 1177 duiven gelost voor een wedvlucht vanuit Pommeroeul. Ze vlogen de afstand van 180 km met oostenwind en inversie terug. De eerste tien die binnen kwamen in de A- ploeg waren van: 1. A. v.d. Burg, 2-4-5-7 J. Straver, 3-9 Comb. M & J. de Veld, 6-10 D. v.d. Vrede, 8. D. Lems. De eerste tien die binnen kwamen in de B-ploeg waren van: 1. W. v.d. Kooy, 2. A. Hagers, 3. J. v.d. Berg, 4. B.
Hertog, 5-9-10 B. van Rossum, 6. C. Rutten, 7. D. Stedehouder, 8. Gebr. de Vreede. Het poultje is gewonnen door A. v.d. Burg

Atletiek

Aart van Hovenloop
Bleiswijk - Bij zonnige weersomstandigheden en bijna zomerse temperaturen werd op zondagmorgen 25 april de derde Aart van Hovenloop van dit jaar gelopen. Atletiekvereniging De Kieviten organiseerde deze hardloopwedstrijd met start en finish op de Kooilaan in Bleiswijk. Met een goede klassering konden de deelnemers punten verdienen voor het Kieviten Clubkampioenschap 2010.
Bij de jeugd (1km) noteerde de top drie een persoonlijk record. Winnaar werd Mike Ooms in 4.30, tweede werd Martijn Goldberg in 4.47 en Lisette van Westreenen eindigde als derde in 5.10. Ook bij de junioren (3km) werd hard gelopen. Sander Stortebeker kwam in 12.11 over de eindstreep, een verbetering van zijn persoonlijk record. Ook de nummer twee Jordi Paardenkooper liep niet eerder zo snel, hij noteerde een eindtijd van 12.42. Tess Grootscholten finishte als derde in 15.26.
Bij de senioren (10km)gingen Erik van Keeken en Richard Lelieveld halverwege samen aan kop. In de tweede ronde wist Erik de strijd echter in zijn voordeel te beslissen. Zijn eindtijd van 37.57 betekende een forse verbetering van zijn persoonlijk record op deze afstand. Richard Lelieveld eindigde als tweede in 38.17, Marco Medendorp kwam in 40.07 over de eindstreep. Beste dame was Marloes Nuijten in een persoonlijke toptijd van 45.00. Persoonlijke records werden ook gelopen door Cor van der Blom 43,44, Ard Hulst 44.33, Mart Bolleboom 51.55, Ingeborg Oltshoorn 52.53 en Monique de Jong 1.05.20. De complete uitslagen, foto’s en finishfilm zijn te vinden op www.dekieviten.nl .

Wielrennen

Wim Hendrikstrofee
Lansingerland – In Zeeland werd zondag 25 april wedstrijd om de Wim Hendrikstrofee verreden. Aan de start verschenen zeven renners uit de combiploeg van De Pedaalridders: Rene Stougje, Sven van Luijk, Willy Heneman, Ronald Barzilay, Paul Helderman, Martijn Stougje, Raymond Kreder.
Een aantal van deze renners is ook al op zaterdag in actie gekomen, en niet onverdienstelijk. Er werd eerst een deel gereden van 60 km, daarna volgen er nog twee rondes van 35.8 km en drie rondes van 12.5 km, totaal zo’n 165 km koers. De afstand zou voor de ploeg niet het probleem zijn, want de renners zijn deze afstanden gewend. Het venijn lag in de steeds maar terugkomende kasseistroken.
Na 24 km bleek dat het tempo voor René Stougje te hoog lag. Na 55 km koers werd er een kopgroep van 13 renners gevormd met daarbij Paul Helderman en Sven van Luijk. Er werd snoeihard gereden over de kasseistroken en helaas eiste dat zijn tol bij de verschillende renners. Ronald Barzilay maakte een duikeling en verliet de wedstrijd met wat schrammen. De kopgroep ging met elf man door en het peloton verbrokkelde in stukken. Na 147 km koers viel Paul terug tot de vijf achtervolgers. Na de laatste kasseisprint, op 5 km voor de finish, kon Raymond flink gas geven. Hij wist zich los te maken uit de kopgroep en kreeg Johim Ariessen mee van team JoPiels. Binnen 600 meter hadden ze een voorsprong van 10 seconden die uitliep naar 20. Raymond ging op 150 meter de sprint van kop af aan. Helaas kwam Johim Ariessen er nog overheen en werd Raymond tweede. Sven eindigde als zevende, Paul werd 16e, Willy 46e en Martijn 58e. Door de sprints op de kasseien won Raymond het kasseienklassement. Tevens werd de combinatie tweede in het ploegenklassement.

Voetbalprogramma voor het weekeinde:

Zaterdag:
Soccer Boys – RCL
14.30 uur
Monster – BVCB
WDS – Berkel

Zondag:
Soccer Boys- DOSR
14.00 uur
Nieuwenhoorn – TOGB

Synchroonzwemmen

Derde plek voor Joyce en haar team
Berkel en Rodenrijs - De Nationale Kampioenschappen Synchroonzwemmen voor de leeftijdscategorie Age 1 (10 t/m 12) en Age 2 (13 t/m 15 jaar) werden zaterdag en zondag gezwommen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven. De Berkelse Joyce van Leeuwen heeft daar, samen met haar groep van WVZ uit Zoetermeer, aan deelgenomen. Zaterdag was er voor de Age 1 eerst een individuele wedstrijd waaraan 90 meisjes meededen. Joyce eindigde als 44ste. Met de groep – bestaande uit zeven meisjes – resulteerde dat in een vierde plaats. De helft van het aantal punten dat elk meisje behaalt telt mee voor het eindresultaat van de groep. Als de punten van alle meisjes bekend zijn moet er geloot gaan worden voor een startplaats voor de uitvoering op muziek. Er deden dit keer acht groepen mee en WVZ was als 6de aan de beurt. Het ging goed en van de jury kregen ze 49.811 punten wat tot dan goed was voor een derde plaats. Het werd dus nog even spannend of die plek behouden kon worden. Na een slopend aantal minuten was de uitslag bekend. WVZ was op een derde plek geëindigd en ze mochten weer naar het podium.
Zondag was er nog een gedeelte van de wedstrijd; daar werden de solo’s en de duetten van de Age1 gezwommen. Ook hier deden meisjes van Joyce haar groep aan mee. Zij werden met het duet en met de solo ook weer derde. Het werd dus een bronzen weekend voor de meiden van WVZ. Vijf van deze meisjes gaan nu over naar de volgende leeftijdscategorie.

Duivensport

Uitslagen P.V. De Vrijheid
Bergschenhoek - In totaal werden zaterdag 17 april 1221 duiven gelost voor een wedvlucht vanuit Strombeek. Ze vlogen de afstand van 120 km met variabele wind terug. De eerste tien die binnen kwamen in de A-ploeg waren van: 1-2 M. v.d. Ende, 3-4-8-10 J. Straver, 5-9 D. v.d. Vrede, 6. A. van Weelden, 7. D. Lems. In de B-ploeg waren de eerste tien van: 1-2 B. Hertog, 3. A. Hagers, 4. W. v.d. Boogerd, 5. B. van Rossum, 6-8 J. v.d. Berg, 7-9- 10 W. v.d. Kooy. Het poultje werd gewonnen door M. v.d. Ende.

Vissen

Jeugdviscompetitie De Bleiberg
Bleiswijk - Evenals voorgaande jaren organiseert Hengelsportvereniging De Bleiberg ook dit jaar weer een competitie voor de jeugd. De deelname staat open voor kinderen tot en met 17 jaar. Er wordt gevist op dinsdag 27 april aan de Lorentzstraat in Bleiswijk en op woensdag 5 mei aan het IJslandmos in Bergschenhoek. Aanmelden ter plaatse vanaf 18.15 tot 18.45 uur en vissen van 19.00 tot 20.30 uur. Deelnemers dienen zelf over een visuitrusting te beschikken; ook dien je een emmer en stoel mee te nemen; de organisatie zorgt voor maden en lokvoer. Er zijn mooie prijzen en bekers te winnen.
Deelname is gratis dankzij sponsoring van Oord Verzekeringen, Dierenspeciaalzaak Noordhoek en Dobey uit Bergschenhoek.
Voor verdere informatie: www.hsvdebleiberg.nl of Kees Hulst, tel. 010 – 521 68 87 en Piet Rotteveel, tel. 010 – 529 94 44.

Voetbal

Voetbal funclinic bij TOGB
Berkel en Rodenrijs - Op donderdag 6 mei organiseert voetbalschool Winning Skills bij TOGB van 09.00 tot 16.00 uur een voetbal funclinic voor de mini's t/m de D'tjes. Het is een gevarieerd programma met onderdelen als: coördinatie training, voetbal curling, voetbal bowlen, voetbal golf, tennis voetbal, sprinten met een echte sprintmeter, 2 tegen 2 en een mini toernooitje 4 tegen 4. (meer)

Atletiek

Tweede Aart van Hovenloop
Bleiswijk - Zondag 25 april organiseert De Kieviten de tweede van de jaarlijkse serie van zes Aart van Hovenlopen. De start is om 10.00 uur bij de parkeerplaats van ’t Zeeltje aan de Kooilaan. De afstanden zijn 10 kilometer (voor senioren), 3 kilometer voor junioren en 1 kilometer (voor de pupillen). Aan de eerste Aart van Hovenloop dit jaar namen 45 lopers deel. Voor de leden van De Kieviten telt deze prestatieloop mee voor het clubkampioenschap van 2009. Verder is de Aart van Hovenloop een goede gelegenheid voor lopers die zichzelf een keer willen testen. Lopers die geen lid zijn, maar zich wel eens met anderen willen meten zijn van harte welkom. Gaarne even ter plaatse aanmelden. Deelname is gratis.

Tafeltennis

Taverzo-TOGB: 4-6
Berkel en Rodenrijs - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging TOGB heeft ook de laatste competitiewedstrijd gewonnen. In buurgemeente Zoetermeer wonnen de Berkelaren met 4-6 van Taverzo. TOGB is ongeslagen kampioen geworden in de tweede klasse. Wim Scholte was de man van de wedstrijd. Hij won zijn drie enkelspelen. En samen met Dennis van Rutten vocht hij zich in het dubbel naar een overwinning. Harry Sintemaartensdijk pakte de andere twee punten. TOGB was na de vorige wedstrijd al kampioen.
De club won 9 wedstrijden en speelde 1 wedstrijd gelijk. Vanaf september speelt TOGB in de eerste klasse.

Waterpolo

SgZHM-WIDEX GZC Donk: 10-2
Lansingerland - SgZHM speelde zaterdag haar waterpolowedstrijden weer in zwembad de Windas. Het Heren 1 team nam het op tegen WIDEX GZC DONK 3 uit Gouda. Dit team was vorig jaar gepromoveerd en stelde zich handhaving dit jaar ten doel. Met hun huidige achtste plaats lijkt dat te lukken. Het Heren 1 team speelde deze competitie weer op veel routine en kon bij winst een vijfde plaats veiligstellen. En ook deze wedstrijd verliep naar wens; via 2-0 en 4-1 werd het door doelpunten van Joost Wielaard en Maurice Lakerveld in het derde partje 7-2. Keeper Dirk Jan van den Berg was op spannende momenten sterk en liet zich niet passeren. In het 4de part was verdediger Bob Hoefnagel op dreef; hij scoorde na een snelle man-meer situatie. Eindstand werd uiteindelijk 10-2. Volgend seizoen zal sg ZHM weer waterpolowedstrijden in zwembad De Windas spelen.


Motorcross

Maik Voorwinden op het ONK-podium
Berkel en Rodenrijs - De tweede wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Supermoto heeft Maik Voorwinden zijn eerste podiumplek opgeleverd. De rijder uit Berkel en Roderijs werd derde in het Gelderse Zelhem. In het kampioenschap deelt de KTM-rijder de derde plek met de Est Leok. De overwinning op ‘De Vinkenkamp’ ging naar Marcel van Drunen die het kampioenschap ook leidt.

Wielrennen

Pedaalridders kregen een podium vol
Lansingerland - De Pedaalridders hebben een erg succesvol weekend achter de rug. Nicky Gieskens werd eerste in Alphen aan den Rijn, Merel Hofman werd tweede in Spijkenisse en een dag later in Alphen ad Rijn mocht ze nog een keer op het podium de tweede plek bezetten. Nathaly van Wesdonk werd in de klassieker omloop van kleine Hein derde. Maar ze gingen nog verder; Tim Rodenburg vierde in Alphen en Silvie Haakman vierde in Emmen. (meer)

Voetbalprogramma voor het weekeinde

Zaterdag:
Berkel –Kamerik
14.30 uur
Forum Sport – BVCB
Soccer Boys – Lyra 1
5.00 uur
Die Hage (da) – Soccer Boys
Sleeuwijk (da) - Berkel

Zondag:
Soccer Boys – DOSR
TOGB – Neptunus
14.00 uur

Jeu-de-boules

Het zomerseizoen is begonnen!
Bleiswijk - Bij de Bleiswijkse Jeu de Boulesclub kan men weer terecht voor een potje Petanque, oftewel Jeu de Boules.
Met ingang van 27 maart zijn de openingstijden: woensdag 13.00-16.00 uur, zaterdag 12.00-16.00 uur, donderdag 18.30-22.30 uur. Op maandagavond wordt de zomercompetitie gehouden, ook van 18.30-22.30 uur. Kom eens kijken, maar leuker nog: gooi ook eens een boule op! Locatie: Götzenhainsingel (nabij L.T.V.) in Bleiswijk.
Informatie via de website www.BJBC.come2me.nl of tel. 010 – 521 36 91.

Biljarten

Uitslagen competitie
Ackerfietje 1-Carambole 1 9-0
Sportvrienden-Raedthuys 2-7
Carambole 2-Ackerfietje 2 5-4
Raedthuys-Carambole 2 4-5

Wielrennen

Resultaten Pedaalridders
Lansingerland - Bas van der Burg en Nicky Gieskens reden mee in Overrijsel.
Er waren veel valpartijen en ook Bas kwam daarin terecht, waardoor hij de rit moest staken. Nicky miste de kopgroep na weer een valpartij, maar trok de achtervolgers. Bij het ingaan van de laatste 10 kilometer ging hij er vandoor, maar hij werd teruggepakt door het peloton. In de laatste meters streed hij voor de beste (26ste) pelotonplaats, maar hij moest in Eric Kramer zijn meerdere erkennen.
In het Belgische Hulshoud stonden Nicky Gieskens en Collin Molenaar aan de start. Ook hier was het zwaar weer voor de jongens. De rondes waren ruim 7 km waarvan zij er 10 moesten rijden. Nicky reed met nog drie andere renners drie ronden lang weg en hij pakte ook nog even een vette premie mee. Met nog twee ronden te gaan werden de drie weer teruggepakt. In de eindsprint werd Nicky zevende.


Nicky Gieskens groeit in de sprint
Lansingerland - In Piershil reden De Pedaalridders Nicky Gieskens en Collin Molenaar. Al in de eerste ronde moest er volle bak gereden worden. Nicky trok met twee andere renners meteen de groep uit elkaar en kon met drie man naar de finish rijden. Hier kreeg hij sprintles van zijn medevluchters en moest hij genoegen nemen met de derde plaats. In de Ronde van Wijk koos Nicky Gieskens Tweede Paasdag meteen de aanval. Dit keer moest hij het alleen doen, maar dit leverde hem wel het drie rondenklassement en een paar mooie premies op. Met nog 10 van de 30 ronden te gaan dubbelde hij alleen het volledige peloton en dacht zeker te zijn van zijn eerste plaats. Er waren echter al meerdere renners bezig een ronde te pakken. Zo probeerde Nicky weer te ontsnappen aan de groep, maar het ploegenspel werd goed gespeeld door andere renners; ze lieten hem niet meer gaan. De finale dus weer in met meerdere renners die konden strijden voor de winst. Hier kon Nicky niet mee met een enkele vluchter. Hij werd zesde in een spetterende sprint.

Voetbal

Soccer Boys (za)-Forum Sport: 2-4
Bleiswijk - Vanaf de aftrap een fel spelend Soccer Boys. Maar de kansen in de eerste twintig minuten waren niet besteed aan de spitsen. Na 18 minuten toch een aanval van Forum Sport en door een verdedigende fout stond het weer 0-1. Hierna waren er aansluitend een paar aanvallen van de Bleiswijkers, maar er vielen geen doelpunten. Wel aan de andere kant, want amper twee minuten na de 0-1 was het 0-2.
Na rust een iets anders spelend Soccer Boys, wat in de 68 minuut, na veel druk op de verdediging van Forum Sport, eindelijk de verdiende aansluitende treffer opleverde (1-2) door een hard schot van Dave van der Steen.
Plotseling was het geloof in een goede afloop van deze wedstrijd terug en binnen drie minuten was daar de gelijkmaker van Aziz Benchamach, 2-2. Maar het liep toch weer anders dan verwacht. Een hoekschop werd door de goed spelende Martijn Helmendach onhoudbaar voor Steven van Aalst in de uiterste hoek van het eigen doel gekopt. 2-3. In de 85ste minuut werd het zelfs nog 2-4 door een uitglijder van invaller Wilmar Zeelenberg.
Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut