Archief - Nieuwsblad De Heraut

Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65

Kerstbomen inzamelen nog steeds populair

Kerstbomen
Wout had zo'n 120 bomen in de achtertuin van zijn
ouders liggen.


Lansingerland - Slepen met kerstbomen en dat op je vrije woensdagmiddag! Dat was het zelf gekozen 'lot' van vele kinderen woensdagmiddag 9 januari. De door hen opgehaalde en verzamelde kerstbomen brachten § 0,25 per stuk op als ze deze inleverden bij inzamelpunten die de gemeente had georganiseerd. (meer)

Renť Wolterman nieuwe trainer CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs - Voor het volgend voetbalseizoen heeft CVV Berkel als opvolger voor Michel Breur een overeenkomst afgesloten met Renť Wolterman. De Rotterdammer Wolterman (47) is nu nog trainer bij DSVP in Pijnacker. (meer)

Eerste patiŽnt bezoekt Sint Franciscus Gasthuis locatie Berkel

eerste patient
V.l.n.r.: locatiemanager Lizette van der Stelt, dr. Schrama,
mevrouw Nieuwenhuijzen, de heer P.L. Batenburg en zorgmanager
Andrť Vis.


Berkel en Rodenrijs - Afgelopen maandag 7 januari verwelkomde de heer P.L. Batenburg, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Sint Franciscus Gasthuis, de eerste patiŽnt op de polikliniek locatie Berkel. (meer)

Herman Gelton maakt van uw 'bengeltje' een engeltje

Herman Gelton
Herman Gelton en zijn dochtertje Eva tonen de van haar
gemaakte collage.


Bergschenhoek - Digitaliseren, we ontkomen er anno 2008 niet meer aan. Het 'gewone' fotorolletje is nagenoeg verleden tijd en de digitale camera heeft haar plek in ons leven veroverd. (meer)

Informatie- en discussieavond 380 kV verbinding

Lansingerland - In aansluiting op de jaarvergadering van de bewonersvereniging Meerpolder wordt op woensdag 16 januari om 20.45 uur een informatie- en discussieavond gehouden over het door het rijk geplande traject van hoogspanningsmasten. (meer)

Cursus weidevogelbescherming

Regio - Landschapsbeheer Zuid-Holland start woensdag 16 januari een cursus Vrijwillige Weidevogelbescherming in Schipluiden aan de Burgemeester Musquetiersingel 40. (meer)

Topzaalhockey in Oostmeerhal

Berkel en Rodenrijs - Op donderdag 17 januari zal om 16.15 uur een zaalhockey oefenwedstrijd gespeeld worden door de dames van Oranje tegen Jongens A1 van HC Rotterdam. (meer)
Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut