Archief - Nieuwsblad De Heraut

Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65

Atletiek

Trainen voor de Rotterdam Marathon
Bleiswijk - De Kievieten is ook dit jaar weer van plan met een trainingsgroep van start te gaan in voorbereiding op deelname aan de Rotterdam Marathon op 15 april 2007. Leden van De Kieviten doen gratis mee. Niet leden doen mee voor ¤ 40,-. (meer)

Biljarten

Uitslagen competitie
Dikke Mug 2-Vierkantje 9-0
Sportvrienden 1 - Raedthuys 7-2
Egelantier 1-Ackerfietje 1 4-5
Ackerfietje 2-Royal Dreef 2-7
Raedthuys-Concordia 1 5-2.

Hockey

Voorhout-HBR: 1-4
Berkel en Rodenrijs - In een wedstrijd waarin HBR het moest opnemen tegen de nummer laatst Voorhout, kwam de doelpuntenmachine niet echt op gang. Toch een duidelijke winstpartij, de elfde op rij. Jasper van Dijk soleerde naar de 0-1 en Paul de Wolf maakte de 0-2. In de vijfde strafcorner van de wedstrijd scoorde junior Stefan van Ree de 0-3. Na de rust scoorde Voorhout ook door een strafcorner tegen, 1-3. Steven Mogendorf wist met een strafbal de eindstand op het scorebord te brengen, 1-4. Vermeldenswaard was dat Thom Leijendekker A1 speler bij HBR een goede wedstrijd speelde als laatste man. De jeugd dient zich aan en krijgt bij HBR de mogelijkheid hun talent te laten zien bij heren 1. Volgende week de sleutelwedstrijd uit tegen Bodegraven. Daarna wordt thuis tegen Reeuwijk de eerste helft van het seizoen afgesloten.

Volleybal

DVO-Revob: 4-0
Bleiswijk - In de eerste set tegen DVO kon Revob tot halverwege de set aanklampen, maar kwam er toen helemaal niet meer aan te pas. De set ging daardoor met 25-14 verloren. (meer)

Tafeltennis

Dames 1 TOGB ongeslagen naar eerste divisie
Berkel en Rodenrijs - Met een uitstekende overwinning hebben de TOGB-dames afscheid genomen van de tweede divisie. TOGB won met 3-7 van de nummer 2, De Treffers uit Roelofsarendveen. (meer)

Basketbal

Informatique-Squirrels-Juventus: 80-45
Berkel en Rodenrijs - Informatique-Squirrels heeft afgelopen zaterdag geen spaan heel gelaten van de tegenstander uit Schiedam. Juventus werd met 80-45 totaal overlopen. (meer)

Tang Soo Do

Eerste prijs voor Chung Shin
Bergschenhoek - Tijdens het jaarlijks VELO toernooi op zondag 5 november te Wateringen heeft sportschool Chung Shin uit Bergschenhoek wederom buitengewoon gepresteerd. (meer)

Korfbal

Kinderdijk - Weidevogels: 20-14
Bleiswijk - Het eerste team van korfbalvereniging Weidevogels reisde na de thuisnederlaag van vorige week af naar Alblasserdam voor de uitwedstrijd tegen Kinderdijk. (meer)

Biljarten

Open dag biljarten
Berkel en Rodenrijs - Aan de rand van het winkelcentrum in Berkel en Rodenrijs ligt aan het Westerwater een schitterende biljartlocatie. De Biljartvereniging 't Raedthuys heeft daar de beschikking over vijf biljarts en twee grote wedstrijdtafels. (meer)

Voetbal

Soccer Boys (za) - Oudewater: 2-0
Bleiswijk - Soccer Boys pakte na twee nederlagen tegen Perkouw en Linschoten weer de volle winst. Soccer Boys startte goed en kwam al 15 minuten door Fabian Koller verdiend op een 1-0 voorsprong. (meer)

Hockey

HBR-Waddinxveen: 7-1
Berkel en Rodenrijs - In een wedstrijd waarin HBR duidelijk wilde laten zien wie er de baas was, scoorde junior Stefan van Ree door middel van een corner de eerste van de wedstrijd. Martijn Luger wist via een prachtige combinatie met Ernst Hoogenboon de tweede treffer te scoren. Spits Jasper van Dijk was in deze wedstrijd goed voor drie doelpunten. Stefan van Ree en Ernst Hoogenboom scoorden beiden ook in de tweede helft. Waddinxveen kon één keer tegen scoren, zodat de eindstand 7-1 werd voor HBR. Volgende week speelt HBR uit tegen Voorhout.

Volleybal

Wisselende resultaten Revob
Bleiswijk - Het herenteam van Revob heeft afgelopen woensdag z'n meerdere moeten erkennen in Volcano uit Delft. De op enige plaatsen gewijzigde Bleiswijkse formatie kreeg in de thuiswedstrijd tegen de Delftenaren geen enkel moment grip op de wedstrijd en verloor kansloos met 4-0. (meer)

Atletiek

Zevenheuvelenloop
Op zondag 19 november nam een sterke ploeg van De Kieviten deel aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. De loop door de prachtige omgeving van Nijmegen met ruim 27.000 deelnemers werd door 12 Kieviten-lopers volbracht onder bijna ideale weersomstandigheden. (meer)

Martin Veltkamp Tuinen opent vestiging in Dubai

Bergschenhoek - Martin Veltkamp Tuinen heeft een vestiging geopend in Dubai. Daarmee onderstreept het bedrijf haar internationale ambitie en speelt in op de vraag naar luxe en onderhoudsvrije tuinen in het subtropische klimaat. De vestiging in Dubai zal zich, net als die in Nederland, richten op het ontwerpen en aanleggen van tuinen, inclusief de inrichting ervan. De vestiging wordt geleid door drs. Ing. A. Stellema. De komst van Veltkamp naar Dubai blijkt niet onopgemerkt: zo wordt op dit moment al gewerkt aan de eerste opdrachten voor particulieren. Ook het bedrijfsleven weet Martin Veltkamp Tuinen al te vinden.

Atletiek

Kralingerhoutloop
B-Driehoek - Op zaterdag 9 december organiseert c.a.v. TENACO voor de 38ste keer de Kralingerhoutloop. Een recreatieloop met start en finish in het Kralingerbos nabij het atletiekcomplex van PAC aan het Langepad. (meer)

Tafeltennis

Ronald Vijverberg naar Peking
Bergschenhoek - Tafeltennisser Ronald Vijverberg is na een redelijk succesvol verlopen WK genomineerd voor de paralympics te Peking in 2008. NOC NSF maakte bekend dat sporters minimaal bij de eerste acht moeten eindigen tijdens een WK. (meer)

Hockey

Bleiswijk-HBR: 2-8
Berkel en Rodenrijs - Zondag vond de streekderby Bleiswijk-HBR plaats. De onderlinge confrontatie staat al jaren garant voor een hockeywedstrijd waarin beide ploegen niet voor elkaar onder willen doen. (meer)

Voetbal

Linschoten-VCC Berkel: 2-2
Berkel en Rodenrijs - Reeds in de derde minuut ging Frank v.d. Heide, de doelman van CVV Berkel, opzichtig de fout in door uit zijn doel te komen terwijl verdediger Rein Buitenhuis nog in de buurt van de tegenstander was om te kunnen corrigeren. (meer)

Volleybal

Schovocomca-Berser/Berkel: 2-3
Berkel en Rodenrijs - Aan het einde van de eerste set moest Berser/Berkel alle zeilen bijzetten om de set binnen te halen; na een achterstand van 19-17 wist Berkel het tij te keren en won het de set met 23-25. (meer)

Badminton

Schollevaar-LTB/PIP: 5-3
Berkel en Rodenrijs -Eerste heer Edwin Kuiper verloor onnodig zijn enkelspel. Tweede heer Jan Noorlander, invallend vanwege het ontbreken van Oscar van Gerven en Ramon van der Berg, verloor in 2 sets. (meer)

Basketbal

Informatique-Squirrels-Springers : 81-76
Berkel en Rodenrijs - Zaterdag heeft Informatique-Squirrels gewonnen van de nummer twee uit de competitie: Springers uit Gouda werd in de laatste minuten alsnog verslagen. (meer)

Atletiek

Cross met De Kieviten
Bleiswijk - Op zondag 12 november organiseert atletiek-, trim- en wandelvereniging De Kieviten een cross door het recreatiegebied in Bleiswijk. De start is om 10.00 uur nabij de ophaalbrug aan de Merenweg vlakbij de Retraiterie. (meer)

Biljarten

Uitslagen competitie
Rust Wat 3-Raedthuys 9-0
Katpolder 2-Vierkantje 4-5
Raedthuys-East-End 2-5

Motorsport

Tweede plaats voor Van der Drift
Zevenhuizen - Chris van der Drift heeft afgelopen weekend in Barcelona de tweede plaats in het eindklassement van de Eurocup Formule Renault 2.0 zeker gesteld. (meer)

Volleybal

Revob-VS Haag: 2-2
Bleiswijk - Revob bleek minimaal gelijkwaardig te zijn aan de Haagse opponent VS Haag en wist, zeer geconcentreerd spelend, al snel een gaatje te slaan in de eerste set. (meer)

Hockey

HBR-Bommelerwaard: 12-0
Berkel en Rodenrijs - HBR zet de zegereeks voort. Nu was het Bommelerwaard dat het onderspit moest delven. (meer)

Voetbal

Sleeuwijk-Berkel: 0-0 (d)
Berkel en Rodenrijs - Na een kwartier was er het eerste wapenfeit voor Berkel, maar een kopbal van Lindy Hogedoorn trof geen doel. Vlak voor rust was het nog Corine Notenboom die een schot op doel loste maar de ruststand werd 0-0. (meer)

Tafeltennis

TOGB-Victoria: 8-2 (d)
Berkel en Rodenrijs - Met een 8-2 zege op het Hilversumse Victoria lopen de dames van TOGB verder uit op hun concurrenten. Het kampioenschap in de tweede divisie is in zicht. (meer)

Badminton

LTB/PIP-Spijkenisse: 5-3
Berkel en Rodenrijs - Het eerste team van Berkelse badmintonvereniging LTB/PIP heeft de eerste overwinning van het seizoen behaald. (meer)

Voetbal

TAVV - Berkel 4-2 (2-0)
Berkel en Rodenrijs - Berkel-trainer Dick Jol zal de dag prijzen waarop zijn ploeg slechts de helft van de kansen weet te benutten, die het iedere wedstrijd in negentig minuten voetbal in deze competitie krijgt. (meer)

Zaalvoetbal

Bedrijventoernooi in Oostmeerhal
Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 4 november is er weer een zaalvoetbaltoernooi in sporthal Oostmeer voor teams van bedrijven. (meer)

Duivensport

Kampioenen Postduivenvereniging
Bergschenhoek - De vluchten zijn voor dit jaar weer achter de rug en de punten zijn geteld. De leden van Postduivenvereniging De Vrijheid te Bergschenhoek ontvingen de kampioenslijst 2006. Met daarop de kanjers van de club.
(meer)

Tafeltennis

De Sprint 2 - TOGB 2: 5-5
Berkel en Rodenrijs - Uitblinker in Brielle was TOGB-speler Nick van Leeuwaarden. Hij won zijn drie partijen en haalde oud-TOGB-speler en rivaal Joeri Bakx van zijn ongeslagen status. Lennard Overdevest en invaller Harry Sintemaartensdijk wonnen elk één wedstrijd. (meer)

Atletiek

Cross voor de liefhebbers
Bleiswijk - Op zondag 12 november organiseert atletiek-, trim- en wandelvereniging De Kieviten een cross door het recreatiegebied in Bleiswijk. (meer)

Biljarten

Uitslagen competitie
Vierkantje-Diamond 4-5
Raedthuys-Carambole 2 2-7
Diamond 2-Ackerfietje 2 7-2
Ackerfietje 1-Carambole 2 2-7


Volleybal

Move4U-Van der Breggen Berkel: 1-3 (d)
Berkel en Rodenrijs - Vanaf het eerste punt van de wedstrijd werd er geconcentreerd gespeeld en werd de tegenstander onder druk gezet. (meer)

Hockey

HBR-Evergreen: 2-0
Berkel en Rodenrijs - HBR Heren 1 heeft tot nu toe alle wedstrijden winnend weten af te sluiten. (meer)

Streetdance

Streetdance in de Ackers
Bergschenhoek - Helga Sauer geeft al een aantal jaren streetdancen op maandagavond in de balletzaal van De Ackers te Bergschenhoek. (meer)
Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut