Archief - Nieuwsblad De Heraut

Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65

Wielrennen

Overwinning voor Van den Ende
Berkel en Rodenrijs - Na zijn 2e plaats vorige week bij de internationale veldrit in Dottenijs (B) ging Milan van den Ende zaterdag van start bij de Kleicross van Lebbeke (B). Na als laatste te zijn opgeroepen voor de start, wist de 15-jarige Berkelaar zich na de eerste ronde al te nestelen in de kopgroep. In de laatste ronde wist de Belg Guillaume van Keirsbulck nog dichtbij te komen, maar de overwinning ging naar de renner uit de Restore / Milieu Express ploeg.

Atletiek

Kievitennieuws
Bleiswijk - Bij De Kieviten lopen twee leden (ook buiten het lopen partners) elk weekend een loop ergens in Nederland en krijgen het dan ook voor elkaar om op een hoog niveau te eindigen en om bekers en prijzen in de wacht te slepen. (meer)

Volleybal

Berser/Berkel-Wik/Univé: 1-3
Berkel en Rodenrijs - Berser/Berkel moest het in de tweede ronde van de beker opnemen tegen regiodivisieteam Wik/Univé. De eerste set werd verloren met 16-25. Berser/Berkel kon de tweede set uitmaken toen ze met 24-19 zelf de bal mochten ontvangen en zelf de aanval mochten spelen, maar de mannen uit Alblasserwaard kwamen terug tot 24-25. (meer)

Biljarten

Uitslagen competitie
Watertoren-Vierkantje 7-2
Ackerfietje 2-East-End 2-7
Nieuwdorp-Raedthuys 4-5
Watertoren-Ackerfietje 1 5-4
Raedthuys-Anti poedel 2-5

Voetbal

Soccer Boys - Woubrugge 3-2
Bleiswijk - In deze bekerontmoeting had Soccer Boys-trainer Jon van Staa zijn spelers die niet altijd in de basis staan de kans gegeven om ook wedstrijdritme op te doen in de hoofdmacht. De Bleiswijkse formatie speelde een uitstekende eerste helft en kwam door twee doelpunten van Andreas Schorel op een comfortabele 2-0 voorsprong. (meer)
Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut