Wekelijks nieuws en meer uit Lansingerland e.o. |
_________________________ _________________________

  Bedrijven in Lansingerland

Bedrijvengids
_________________________ _________________________

  Gemeente

Lansingerland
   Bergschenhoek
   Berkel en Rodenrijs
   Bleiswijk

 Gemeentenieuws

 Meer nieuws

N470
N209

  Links

Knmi
Google
Postadres:

Postbus 43

2650 AA, Berkel en Rodenrijs

Tel: 010 - 511 88 92

Fax: 010 - 511 48 65


  Het weer

Het weer


RSS feed
Firefox

Verloskundig Centrum Lansingerland opent de deuren

Foto
Vier van de zes verloskundigen die in het nieuwe
Hoekse gezondheidscentrum van start zijn gegaan.


Bergschenhoek – Vanaf donderdag 3 juni zijn de verloskundigen van Lansingerland werkzaam vanuit het nieuwe Gezondheidscentrum Parkzoom. Na vele jaren actief te zijn geweest vanuit de Berkelse Wilhelminastraat verhuisde de praktijk vorige week vanuit Berkel Centrum naar het nieuwe pand in Bergschenhoek.

De verloskundigen verhuisden niet alleen; ze vernaderden tevens van naam. Voortaan luidt de naam Verloskundig Centrum Lansingerland. Zij gingen als eersten aan het werk in het nieuwe gezondheidscentrum dat vanaf 14 juni meerdere gebruikers krijgt.
“We vormen al zes jaar een vast team dat werkt voor heel Lansingerland. We zijn uiteraard heel blij met de nieuwe, ruime en eigentijdse ruimte die we hier net betrokken hebben. Met een ruime ontvangst, twee spreekkamers en een echokamer waar men een 20 weken echo kan laten uitvoeren door Bovenmaas Prenatal.” Het team bestaat uit Hester Diepenhorst, Monique Flipsen, Celine Leonard, Hanneke Maan, Caroline van der Windt, Erica de Wit en assistente Maddy van der Veen.
“De praktijk aan de Wilhelminastraat is dus helemaal gesloten, maar we blijven een dag per week spreekuur houden bij huisartsenpraktijk De Tol in het Gezondheidscentrum van Berkel en Rodenrijs.” Voor meer informatie: www.vclverloskundigen.nl .
Deze week op de Voorpagina

Zoeken


Copyright © Nieuws- en advertentieblad De Heraut 2015 | Design by De Heraut